WooCommerce onmisbaar als webshop functie binnen WordPress

woocommerce-logo-woocommerceWooCommerce is de eCommerce oplossing voor het web content management systeem WordPress. Dit zie je terug in de gebruiksvriendelijkheid van WooCommerce bij het invoeren van producten, productvariaties, verzendkosten en btw tarieven.

 

Dat WordPress bekend staat als gebruiksvriendelijk CMS is niets nieuws, maar ook webshop plugin WooCommerce  – te gebruiken op WordPress websites –  is voor zowel beheerder als klant gemakkelijk te bedienen. Niet voor niets is WooCommerce al meer dan 6 miljoen keer gedownload. Bij AM Media International ontwikkelen we webshops met behulp van WooCommerce, zodat u snel aan de slag kunt met uw online business, ook als u zelf geen ervaren webbeheerder bent.

Wanneer je een webshop wilt starten moet er veel gebeuren; een domeinnaam registreren, een systeem kiezen, zorgen dat je website veilig is en natuurlijk alle producten invoeren. WPLounge kan al deze zorgen uit handen nemen.

Zo zorgen wij dat je webshop online komt te staan, dat er betaalmogelijkheden zoals iDeal worden ingebouwd, dat alle BTW-tarieven goed staan én dat je webshop veilig is (wij installeren ook SSL-certificaten). Daarnaast zorgen wij dat je webshop goed gevonden kan worden door Google (SEO).

WordPress webshop

De webshops die wij ontwikkelen draaien op WordPress (in combinatie met WooCommerce). De combinatie van deze twee systemen zorgt ervoor dat je je webshop kunt beheren met het gemak waarmee je ook een WordPress-website beheert.

WooCommerce biedt enorm veel mogelijkheden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je voorraadbeheer op orde is, dat er automatisch facturen worden verstuurd wanneer een bestelling wordt geplaatst én dat je webshop er gelikt uit ziet.

Wat kost een webshop?

De kosten van een webshop verschillen heel erg. Het ligt er maar net aan wat je wel en niet wilt. Wij kunnen bijvoorbeeld:

  • Betaalmogelijkheden (zoals iDeal, PayPal, Creditcard) implementeren
  • SSL-certificaten installeren
  • Een webwinkel-keurmerk aanvragen en plaatsen
  • Je producten invoeren

 

Webshop nodig? Bel 0523 – 858042!