Today kant en Klaar Gordijn – 240 x 135cm

 14,95

De soepele stof geeft een luxe uitstraling aan je interieur.
– Prachtige volle kleur.
– De gordijnen hebben een lichte zicht werende werking.
– Door de ringen zijn deze kant en klaar gordijnen erg eenvoudig op de roede te plaatsen.
– De afmetingen 135cm bij 140cm is de meest gangbare maat voor elke kamer.

Meer Informatie
Category:

Kant en Klaar vitrage Wit – 135cm x 240cm

Kant en klaar vitrage van Today is een mooie soepel vallend vitrage gordijn. De witte kant en klaar vitrage geeft een nieuwe frisse look aan je interieur. Een moderne, luxe uitstraling.

De vitrage is volledig gemaakt van polyester. Aan de bovenzijde is deze afgewerkt met metalen ringen. Het gordijn kan je ophangen aan een houten of metalen roede. De vitrage gordijn heeft een lichte zicht werende werking.

De afmetingen voor dit gordijn zijn 135cm breed met een lengte van 240cm. Deze is wasbaar op max. 30 °C, maar mag niet in de droogtrommel. De kant en klaar vitrage is per stuk verpakt.

Today is een Frans woonmerk. Met Today creëer je de leukste en kleurrijkste interieuren. Met de collectie voor wonen, slapen en de keuken kan je jouw huis compleet maken. Today kenmerkt zich door vrolijke en gezellige basic kleuren. Van taupe tot aan aqua of feloranje. Met Today komt je huis tot leven. Al het Today raambekleding is onafhankelijk getest en zijn daardoor in bezit van het Confidence in Textiles keurmerk. Er wordt getest op de strengste eisen voor mens en milieu. Today is daarom een bewuste keuze.

Main Menu