Today kant en Klaar Gordijn – 140 x 260 cm

 19,95

– De soepele stof geeft een luxe uitstraling aan je interieur.
– Een mooie volle kleur.
– Het gordijn hebben een zicht werende werking.
– Door de ringen zijn deze kant en klaar gordijnen erg eenvoudig op de roede te plaatsen.
– De afmetingen maken het gangbaar voor de meeste woningen.

Meer Informatie
Category:

Kant en Klaar vitrage Wit – 135cm x 240cm

Kant en klaar gordijn wit van Today is een mooie soepel vallend gordijn. Het witte kant en klaar gordijn geeft je interieur weer een nieuwe frisse look.

Het witte gordijn van is volledig gemaakt van polyester. De bovenzijde is afgewerkt met metalen ringen. Hiermee kan het gordijn makkelijke worden opgehangen aan een houten of metalen roede. De raambekleding heeft een zicht werende werking. Privacy in je eigen woning is daarmee gegarandeerd.

De afmetingen voor dit gordijn zijn 140cm breed met een lengte van 260cm. Deze is wasbaar op max. 30 °C, maar mag niet in de droogtrommel. Het kant en klaar gordijn is per stuk verpakt.

Today is een Frans woonmerk. Met Today creëer je de leukste en kleurrijkste interieuren. Met de collectie voor wonen, slapen en de keuken kan je jouw huis compleet maken. Today kenmerkt zich door vrolijke en gezellige basic kleuren. Van taupe tot aan aqua of feloranje. Met Today komt je huis tot leven. Al het Today raambekleding is onafhankelijk getest en zijn daardoor in bezit van het Confidence in Textiles keurmerk. Er wordt getest op de strengste eisen voor mens en milieu. Today is daarom een bewuste keuze.

Main Menu